O nama

Poštovani,
Želimo vam ponuditi usluge iznajmljivanja audio-vizualne i muzičke opreme potrebne za izvođenje širokog spektra događanja na otvorenim ili u zatvorenim prostorima.

Vršimo usluge ozvučavanja:

– zabavnih i kulturnih događanja (live koncerti, javne priredbe, nastupi zborova i folklornih društava, govornički skupovi, školske priredbe itd.),

– sportskih događanja (sportski turniri, utakmice, sportske priredbe itd.),

– promotivnih događanja,

– poslovnih događanja,

– privatnih zabava.

U skladu s vašim željama i potrebama iznajmljujemo adekvatnu pozornicu sa vrhunskim scenskim efektima (scensko osvjetljenje).

Osim više od dvadeset godina iskustva u audio svijetu koje vam stavljamo na raspolaganje, za ispunjavanje vaših zahtjeva koristimo profesionalnu opremu svjetski renomiranih brandova kao što su RCF, Nexo, Electro Voice, Midas, JBL, Martin Audio, Bose i još mnogih drugih. Garantiramo vrhunsko audio-scensko iskustvo bilo da se radi o koncertu na otvorenom za nekoliko tisuća ljudi ili maloj privatnoj zabavi.

Na raspolaganju za iznajmljivanje vam je i širok izbor najkvalitetnijih muzičkih instrumenata (električni i akustični instrumenti, pojačala, efekti itd.).
Molimo vas, slobodno nas kontaktirajte za sve dodatne informacije. Ispunjenje vaših zahtjeva, prijedloga i sugestija će biti naš cilj na obostrano zadovoljstvo.

Srdačan pozdrav,

Comments are closed.